programare de calitate pentru clienţi exigenţi
Acasă Noutăţi Produse Portofoliu Blog Contact

Dezvoltare web de calitate

Furnizăm servicii şi produse informatice din 2003. Oferim consultanţă, servicii de design web, dezvoltare de site-uri şi aplicaţii web on-line şi off-line, promovare a site-urilor, realizare de aplicaţii desktop, CD-uri de prezentare şi utilitare.

Elementele de bază în orice proiect nou sunt nevoile şi dorinţele clienţilor, uşurinţa în utilizare a produselor, securitatea, compatibilitatea, promovarea mărcii, recuperarea investiţiei printr-o eficientă utilizare a produsului, încadrarea în termenul şi bugetul stabilite.
În portofoliu puteţi vedea o parte din lucrările mai noi cu care ne mândrim.

Nu putem oferi o listă de preţuri, pentru că fiecare proiect este diferit. Pentru o ofertă personalizată nevoilor dvs., trimiteţi-ne un e-mail sau completaţi formularul din pagina contact.
Comanda BratechImob, programul de gestiune imobiliara favorit al intregii piete imobiliare brasovene

Lucrări selectate

Bursa de Produse FinnForest

Proiectul are la bază un concept simplu, dar eficient: clientul cere, furnizorii oferă, iar în final clientul alege oferta cea mai bună. Problema a constat în normalizarea formatului în care furnizorii îşi pot oferi listele de produse, ţinând cont de varietatea de dimensiuni, materiale şi alte specificaţii ale produselor necesare clientului.

english | română
A  A  A 

Noutăţi


939
accesări
22/01/2010 - Pentru ca avem multe de spus, insa nu avem prea mult timp liber pentru a impartasi in... (citeşte mai mult)
  0 comentarii
975
accesări
18/05/2009 - Cu toate ca nu avem prea mult timp liber la dispozitie, din cauza lucrarilor ce, parca in... (citeşte mai mult)
  0 comentarii
1136
accesări
26/08/2008 - Dupa aproape un an de "tacere", revenim, anuntand noutati in portofoliu! Si nu numai... (citeşte mai mult)
  0 comentarii

Newsletter

Câmpul marcat cu roşu este obligatoriu!

Adresa de e-mail introdusă este incorectă!

 *
 *

 *
© 2007-2018 Bratech Consulting S.R.L. toate drepturile rezervate. harta site-ului | politica de confidenţialitate | condiţii de utilizare
[ HTML 4.01 ]   [ CSS ]
Vanzare case, apartamente, terenuri, inchiriere garsoniere, spatii comerciale