programare de calitate pentru clienţi exigenţi
Acasă Noutăţi Produse Portofoliu Blog Contact

Dezvoltare web de calitate

Furnizăm servicii şi produse informatice din 2003. Oferim consultanţă, servicii de design web, dezvoltare de site-uri şi aplicaţii web on-line şi off-line, promovare a site-urilor, realizare de aplicaţii desktop, CD-uri de prezentare şi utilitare.

Elementele de bază în orice proiect nou sunt nevoile şi dorinţele clienţilor, uşurinţa în utilizare a produselor, securitatea, compatibilitatea, promovarea mărcii, recuperarea investiţiei printr-o eficientă utilizare a produsului, încadrarea în termenul şi bugetul stabilite.
În portofoliu puteţi vedea o parte din lucrările mai noi cu care ne mândrim.

Nu putem oferi o listă de preţuri, pentru că fiecare proiect este diferit. Pentru o ofertă personalizată nevoilor dvs., trimiteţi-ne un e-mail sau completaţi formularul din pagina contact.
Comanda BratechImob, programul de gestiune imobiliara favorit al intregii piete imobiliare brasovene

Lucrări selectate

HartaBrasovului.ro - orice punct de interes din Brasov pe harta orasului

HartaBrasovului.ro este un site regional ce prezintă obiective, puncte de interes public şi turistic din municipiul Braşov, pe o hartă interactivă, disponibilă on-line. Site-ul face parte din reţeaua HartaFirmelor.ro, alături de 5 alte site-uri: HartaPloiestiului.ro, HartaMuresului.ro, HartaOradei.ro, HartaIasului.ro şi HartaConstantei.ro.

english | română
A  A  A 

Noutăţi


926
accesări
22/01/2010 - Pentru ca avem multe de spus, insa nu avem prea mult timp liber pentru a impartasi in... (citeşte mai mult)
  0 comentarii
964
accesări
18/05/2009 - Cu toate ca nu avem prea mult timp liber la dispozitie, din cauza lucrarilor ce, parca in... (citeşte mai mult)
  0 comentarii
1126
accesări
26/08/2008 - Dupa aproape un an de "tacere", revenim, anuntand noutati in portofoliu! Si nu numai... (citeşte mai mult)
  0 comentarii

Newsletter

Câmpul marcat cu roşu este obligatoriu!

Adresa de e-mail introdusă este incorectă!

 *
 *

 *
© 2007-2017 Bratech Consulting S.R.L. toate drepturile rezervate. harta site-ului | politica de confidenţialitate | condiţii de utilizare
[ HTML 4.01 ]   [ CSS ]
Vanzare case, apartamente, terenuri, inchiriere garsoniere, spatii comerciale